Menukortet

Restauranten er lukket, men nedenfor kan du se det komplette menukort, som Pierre André havde. Det var en gastronomisk oplevelse i særklasse!

Forretter

La Truffe noire
Servie dans une crème légère de topinambours, le jambon de notre ami Jens Munk.
Jordskokkeflødesuppe med sort trøffel og Skagen skinke.
Kr.175.

Le Foie gras de canard
En fines lamelles, Émilia-Romagna.
And foie gras i tynde skiver, Émilia-Romagna.
Kr.175.

Le Foie gras d´oie
Roti sur pain d´épices,citron confit et jeunes pousses d´épinard.
Stegt gås foie gras på honning-krydderibrød, syltet citronog babyspinatsalat.
Kr.195.

L´Huitre Fine de Claire
En gelée, crème de raifort et
perles de Caviar d´Aquitaine.
Østers i gele med
peberrodscreme, pyntet med
Kaviar.
Kr.195.

La Langoustine
Poëlée à l´huile de noisettes,
julienne de légumes, nage
de persil.
Stegte jomfruhummerhaler
med hasselnøddeolie, grøntsagsjulienne og
persillesky.
Kr.195.

Hovedretter

Le Turbot
Grillé, sauté de céleri, sauces aux truffes noires et blanches,
comme l´aime Madame Kjærbøll.
Grilleret pighvarfilet, sauté af selleri, hvid og sort trøffelsauce.
Kr. 285,-

Le Homard
en papillote à la citronnelle,
légumes grillés
et jus au gingembre.
Ovnbagt hummer i sprøddej med
citronmelisse, grillerede grøntsager og
ingefærsky.
Kr.355,-

Le Pigeon
La poitrine rotie aux échalotes, la cuisse confite, salsifis braisés et sauce au vinaigre de Cabernet Sauvignon.
Ovnbagt duebryst med skalotteløg, syltede lår, braiserede skorzonerrødder og sauce med Cabernet Sauvignon
Kr. 285,-

La Lotte
Rotie, tartare à la pomme verte, patate douce et émulsion au curry.
Bagt havtaskehale, tatar af grønne æbler, søde kartofler og karryemulsion.
Kr. 275,-

La Cote de Veau
Grillée, oignons nouveaux, pomme purée et jus de truffes relevé à l´amertume de cacao.
Grilleret kalvkotelet, forårløg, og trøffelkalvsky med kakaobønner.
Kr. 275,-

L´Agneau
Le filet poëlé, au citron, canneloni d´aubergine, fraicheur de choux de Bruxelles et sauce aux olives de Nice.
Stegt lammefilet, med citron, aubergine canneloni, rosenkålsauté og lammesky med oliven fra Nice.
Kr. 265,-

Desserter
Céline-Margaux

Le Chocolat “Caraibes”
en gateau chaud, glace
gianduja. (20 min.)
Varm chokoladekage
m. gianduja-is (20 min.)
Kr. 125,-

Le Chocolat Gran Couva
En crème fondante, glace café.
Fondant med Gran Couva chokolade, kaffeis.
Kr. 125,-

La Vanille de Tahiti
En crème brulée et glace.
Crème brulée og is med vanille fra Tahiti.
Kr. 110,-

La Mandarine
En soufflé, glace à la fleur
d´oranger.
Mandarinesouffle med
orangeblomst-is.(20mn).
Kr. 125,-

Le Citron Vert et Jaune
En tarte crèmeuse, sorbet
yaourt.
Lime og citron tærte, og
yogurt sorbet.
Kr. 110,-